Vereniging In Beweging (V.I.B.)

  De Vereniging In Beweging (V.I.B.) is de studievereniging van de opleiding Bewegingswetenschappen. Alle leden van V.I.B. studeren Bewegingswetenschappen. Het verschil tussen een studievereniging en een studentenvereniging is dat alles mag en vooral niets moet. Er zijn dus geen verplichtingen, maar wel heel veel mogelijkheden;

Wat doet V.I.B.

De V.I.B. doet zo veel mogelijk om haar leden te ondersteunen bij studie, educatie, het sociale leven en nog veel meer. Om de toekomstige bewegingswetenschappers een onvergetelijke studententijd te geven in Amsterdam heeft de V.I.B. een aantal commissies die leuke activiteiten organiseren voor een lage prijs. Deze activiteiten zorgen er enerzijds voor dat studenten een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en perspectieven binnen de bewegingswetenschappen. Anderzijds zorgen deze activiteiten voor ontspanning en een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de studiestress.

Meer informatie

Van maandag t/m vrijdag is het dagelijks bestuur van V.I.B aanwezig in de bestuurskamer (Medische Faculteit, kamer C489). Meer informatie over de commissies en de activiteiten is te vinden op: