Studeren

Studie-informatie op VUnet

De informatie rondom je studie (inclusief aanspreekpunten als studieadviseurs en studiesecretariaat) is vanaf nu te vinden op VUnet. Wanneer je inlogt op VUnet heb je daarnaast toegang tot je persoonlijke rooster, je studieresultaten en kun je je intekenen voor de bijbehorende vakken van je opleiding. Ook nieuws en mededelingen over de opleiding die je volgt verschijnen op VUnet.

Ben je eerstejaars aan de VU? Lees dan eerst de VU Wegwijzer!

Jaarrooster en vakbeschrijvingen in studiegids

Meer informatie over het jaarrooster vind je op de roosterwebsite van de VU.
Meer informatie over de vakken kun je terugvinden in de studiegids.

Aankomend studenten

Ben je van plan om te komen studeren aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen? Dan vind je hier alle belangrijke informatie voor jou op een rij

Waarom kies je voor een opleiding bij de VU

Er zijn veel redenen om een opleiding aan de VU te kiezen zoals de goede organisatie onderwijs, de persoonlijke aandacht en begeleiding of het aanbod sport en cultuur.

Studentenorganisaties

Bij de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen kunnen studenten, afhankelijk van hun interesse, aansluiten bij verschillende studentenorganisaties.

Studiebegeleiding en advies

Informatie over Studieadviseurs, begeleiding en vrijstellingen.

Studiegids

In de online studiegids vind je informatie over de opleidingen en vakken van de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen je nodig hebt.

Regelingen / Regulations

Onderwijs- en examenregelingen (OER) van studiejaar 2019-2020. Teaching and Examination Regulations 2019-2020

Studenthandleiding voor eerstejaars studenten

Studenthandleiding voor eerstejaars studenten Bewegingswetenschappen, Psychologie, Pedagogische Wetenschappen en Universitaire Pabo.