Docent/opleider zorg

Opleidingen en cursussen voor zorgdocenten en praktijkbegeleiders

Topbanner_Zorgonderwijs

img_bullet_redMaster docent HGZO
Een door de NVAO geaccrediteerde hbo-master die opleidt tot innoverende zorgdocent.
img_bullet_redScholingsprogramma voor opleiders en docenten in de zorgpraktijk 
Bent u docent in het zorgonderwijs of praktijkopleider/begeleider in een zorginstelling? Met ons scholingsprogramma kunt u zelf een vakgericht professionaliseringstraject samenstellen.
img_bullet_redBasiskwalificatie Examinering (BKE)
In de bijeenkomsten staan de verschillende fasen van de toetscyclus centraal. U vervaardigt een adequaat ingerichte toets, die aansluit bij het beleid van de instelling.
img_bullet_redBreinprikkelend Presenteren
Wat gebeurt er in het brein van toehoorders tijdens een presentatie? U krijgt inzicht in effectieve presentatievormen op basis van relevante hersenstructuren.
img_bullet_redCoaching van studenten
U leert verschillende niveaus van communiceren herkennen en gebruiken, zoals: verhelderen en confronteren, valkuilen en flow, grenzen stellen en authentiek coachen.
img_bullet_redDigitale media in het onderwijs
Ga aan de slag door uw onderwijs met diverse digitale media te verrijken. Deze verdiepende module  is speciaal voor opleiders en docenten in de zorgpraktijk en het zorgonderwijs.
img_bullet_redGemotiveerde motivatie
Na het volgen van deze scholingsdag kun je studenten motiveren in jouw les en tijdens begeleidingsgesprekken. 

Maatwerk

Wilt u een team medewerkers of een afdeling bijscholen of trainen? De VU kan een op maat gemaakt en/of incompany scholing traject verzorgen. Precies afgestemd op de individuele of organisatievraag. Neem voor vragen, informatie of een afspraak contact op met Geert Buijtenweg, wn. teamleider Zorg, Sport en Veiligheid, geert.buijtenweg@vu.nl of 020 598 8609.