Maatwerk en incompany trainingen en cursussen

Topbanner_Maatwerkadvies

Heeft u een specifieke leervraag? Of wilt u een bepaald traject in uw eigen organisatie aanbieden? De docenten van het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen hebben de expertise in huis om workshops, trainingen en cursussen af te stemmen op de ontwikkelwens van individuen en organisaties. U bent bij ons verzekerd van onderwijs met een stevige, recente wetenschappelijke fundering en grote praktische toepasbaarheid.

Van intake naar uitvoering

Graag stellen wij in een intakegesprek samen met u vast wat uw specifieke leerwens is en wat voor training, cursus of opleiding aansluit op de vragen en behoeften van de medewerkers binnen uw organisatie. Onze opleider/adviseur denkt tijdens het gesprek met u mee over de leerdoelen en resultaten van het traject. Na het intakegesprek ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel en offerte. Als we het eens zijn geworden over aanpak en prijs, ontvangt u een opdrachtbevestiging. Daarna gaan we direct aan de slag!

Waar

De training kan bij u op locatie worden verzorgd, maar u kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van de Vrije Universiteit. Wij beschikken over verschillende onderwijsruimten en professionele AV-faciliteiten. Ook voor catering kan worden gezorgd.

Contact

Over maatwerkmogelijkheden gaan we graag met u in gesprek. Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact met ons op:

Sport en Bewegen

Marjolein Roemaat, teamleider Sport en Sportonderwijs, m.roemaat@vu.nl of tel. 020 59 88607.

Zorgonderwijs
Jirka Born, teamleider Zorgonderwijs, j.born@vu.nl of tel. 020 59 88603.

Lerarenopleiders
Jurriën Dengerink, teamleider Lerarenopleiders, j.j.dengerink@vu.nl.

Hoger Onderwijs
Sjoerd Sinke, coördinator Hoger Onderwijs, sjoerd.sinke@vu.nl of tel. 020 59 81517.

Voortgezet Onderwijs
Martijn van der Berg, e.vander.berg@vu.nl of tel. 020 598 9240.

Primair Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs en Special Educational Needs (SEN)
Berber Klein, teamleider SEN, sen@vu.nl of tel. 020 59 89222.