Bacheloropleidingen

Wil je een bacheloropleiding volgen aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen? Ben je geïnteresseerd in Bewegingswetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Psychologie of de Universitaire Pabo? Hier kun je alles vinden over deze opleidingen.

Bachelor BewegingswetenschappenBewegingswetenschappen
Verwonder je over het menselijk bewegen. Tijdens de bacheloropleiding Bewegingswetenschappen bestudeer je het menselijk bewegen vanuit verschillende invalshoeken.
PsychologiePsychologie
Het menselijk gedrag. Je krijgt inzicht in wat mensen doen en hoe ze het doen. Maar je leert ook over wat mensen voelen en denken en over hoe ze tot beslissingen komen.
Universitaire PaboUniversitaire Pabo
Kom meer te weten over de combinatie van een bachelor Pedagogische wetenschappen met een Pabo-opleiding.


Honours Programme

Binnen de bacheloropleidingen van de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen is het mogelijk om het Honours Programme te volgen. Je behaalt dan 30 extra studiepunten bovenop de 180 punten uit de normale bachelor. Dit doe je door je te verdiepen in je eigen studie en te verbreden via interdisciplinaire vakken. Voor meer informatie over het Honours Programme in het algemeen en de interdisciplinaire vakken kijk je op www.vu.nl/honours.

Kijk voor meer informatie over het facultaire deel van het Honours Programme op de Engelstalige pagina's van deze website.

Beroepsperspectieven

Wat zijn de beroepsperspectieven van een afgestudeerde bachelor Bewegingswetenschappen, Pedagogische wetenschappen Psychologie of van de Universitaire Pabo?

Studenten vertellen

Studenten vertellen over hun ervaringen met de opleiding Psychologie, Pedagogische Wetenschappen of Bewegingswetenschappen aan de VU.

Meer weten?

Wil je meer weten over de bacheloropleidingen? Kom naar een bachelordag of bekijk de andere voorlichtingsactiviteiten. Je kunt ook een brochure aanvragen.