topbanner zorg zorgonderwijs docenten cursus opleidingen

Docent/opleider zorg

Opleidingen en cursussen voor zorgdocenten en praktijkbegeleiders

img_bullet_redMaster docent HGZO
Een door de NVAO geaccrediteerde hbo-master die opleidt tot innoverende zorgdocent.
img_bullet_redLeergangen Opleiden in de zorg I en II
Bent u zorgdocent of praktijkopleider/begeleider in een zorginstelling? De twee leergangen bestaan uit verschillende modules waarmee u zelf een vakgericht professionaliseringstraject kunt samenstellen.
img_bullet_redBasiskwalificatie Examinering (BKE)
In de bijeenkomsten staan de verschillende fasen van de toetscyclus centraal. U vervaardigt een adequaat ingerichte toets, die aansluit bij het beleid van de instelling.
img_bullet_redBreinprikkelend Presenteren
Wat gebeurt er in het brein van toehoorders tijdens een presentatie? U krijgt inzicht in effectieve presentatievormen op basis van relevante hersenstructuren.
img_bullet_redCoaching van studenten
U leert verschillende niveaus van communiceren herkennen en gebruiken, zoals: verhelderen en confronteren, valkuilen en flow, grenzen stellen en authentiek coachen.
img_bullet_redMotiverend begeleiden
Lukt het uw studenten een gewenste beroepshouding aan te nemen en naar ander gedrag te begeleiden? Motivational interviewing is een effectieve techniek.

Maatwerk

Wilt u een team medewerkers of een afdeling bijscholen of trainen? De VU kan een op maat gemaakt en/of incompany scholing traject verzorgen. Precies afgestemd op de individuele of organisatievraag. Neem voor vragen, informatie of een afspraak contact op met Jirka Born, 020 598 8600 of j.born@vu.nl
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl