banner sport en bewegen opleiding training voor coaches docenten

Trainer/coach sport

Cursussen voor sportcoaches en sporttrainers

img_bullet_red
Docentenopleiding hbo-docent medisch-biologische vakken
Na een medisch-biologische master kunt u deze opleiding tot hbo-docent volgen.
img_bullet_red
EBCA masterclass Communiceren voor coaches
De communicatiestijl  en het gedrag van coaches beïnvloeden de prestaties van sporters. Wat is een optimaal leer- en prestatieklimaat en hoe kun je je sporters beter bereiken?
img_bullet_red
EBCA masterclass Motorisch leren: uitlokken van onbewust leren
Lokt jouw manier van training geven een meer bewust of onbewust leerproces uit? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe pas je onbewust leren toe in je eigen sportpraktijk?
img_bullet_red
EBCA cursus Sportwetenschap voor de sportpraktijk
In vijf bijeenkomsten leer je hoe je wetenschappelijke kennis vindt, leest, beoordeelt en gebruikt, aan de hand van je eigen vraag en sportpraktijk.
img_bullet_red
Effectief stimuleren van een gezonde levensstijl
Wat kunt u doen om bij atleten, sporters of cursisten een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen? In deze op maat gemaakte online cursus krijgt u persoonlijke feedback op verwerkingsopdrachten.
img_bullet_red
Motiverend begeleiden
Lukt het uw studenten een gewenste beroepshouding aan te nemen en naar ander gedrag te begeleiden? Motivational interviewing is een effectieve techniek.

Evidence Based Coaching Academy voor de sport

Wil je goed onderbouwde keuzes kunnen maken om sporters verder te brengen? Dan doe je bij de Evidence Based Coaching Academy (EBCA) up-to-date sportwetenschappelijke kennis op, die je direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Ons uitgangspunt is ‘evidence based practice’: het vak uitoefenen op basis van de beste en nieuwste kennis over wat wel en niet werkt in de praktijk. In de sport heet dat: evidence based coaching. De EBCA is voor alle sporttrainers, sportcoaches en docenten in het sportonderwijs met minimaal opleidingsniveau mbo-4.

VU Evidence Based Coaching Academy

Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog (POPS)

In deze tweejarige parttime dagopleiding staan de kennis en vaardigheden centraal die een sportpsycholoog in de praktijk nodig heeft om sporters, sportteams en coaches te begeleiden en te adviseren. Afgestudeerden van de POPS beschikken over een brede expertise en zijn inzetbaar in uiteenlopende sportdisciplines. De opleiding is in nauwe samenwerking met de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN) ontwikkeld.

Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl