banner sport en bewegen opleiding training voor coaches docenten

Toegepast onderzoek is een van onze kernactiviteiten. Wij werken daarvoor samen met onderzoekers en experts van de afdelingen VU Bewegingswetenschappen, Pedagogiek en Psychologie, van het VUmc en de faculteit Geneeskunde. Zo worden de nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten betrokken bij het onderzoek en vertaald naar de praktijk. Toegepast onderzoek richt zich op effectiviteit van scholing en van interventies.

Voorbeelden van toegepast onderzoek
  • Leidt toepassing van zelfgestuurde videofeedback in de gymles tot betere prestaties en een hoger geloof in eigen kunnen?
  • Welke leerervaringen dragen bij aan de professionele ontwikkeling van sportpsychologen?
  • Wat maakt dat Olympische sporters op beslissende momenten hun grenzen kunnen verleggen en door pijn en vermoeidheid heen gaan?

Maatwerk en incompany

Onze dienstverlening is vaak maatwerk. Aan een oriƫnterend gesprek voor praktijkgericht onderzoek zijn geen kosten verbonden. Je ontvangt op basis van de vraag een offerte op maat. Na opdrachtbevestiging gaan we aan de slag. Neem voor vragen, informatie of een afspraak contact op met Marjolein Roemaat, teamleider Sport en Bewegen, m.roemaat@vu.nl of 020 59 82077.
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl