Home > Professionals
topbanner VU UCGB universitair centrum voor gedrag en bewegen

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (voorheen Onderwijscentrum-VU en EXPOSZ) biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het Onderwijs, de Zorg, Sport of Veiligheid.
Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen bij het centrum ook terecht voor (onderwijskundig) advies, toegepast onderzoek en coaching en begeleiding van medewerkers, teams en afdelingen.

Onze dienstverlening is ontwikkelingsgericht, evidence based en leidt tot duurzame gedragsverandering en verbetering van resultaten in de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten in de disciplines Bewegingswetenschappen, Pedagogiek en Onderwijskunde. Onze docenten, opleiders, coaches en adviseurs weten wat er leeft in de veranderende maatschappij en staan dicht bij de beroepspraktijk. Zij zijn vaak zelf uit de beroepspraktijk afkomstig of beschikken over expertise door praktijkgericht onderzoek.

Nieuws


Landelijke Lesson Study Conferentie op 10 mei 2016
9 maart 2016
Op dinsdag 10 mei 2016 is de eerste landelijke Lesson Study conferentie van 12.30 tot 18.00 uur aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).
Tijdens deze inspirerende bijeenkomst wordt u in één middag bijgepraat over Lesson Study in de Nederlandse onderwijspraktijk. Lees verder...

De Amsterdamse Lerarenbeurs en scholenbeurs
22 februari 2016
De gemeente Amsterdam zet ook in 2016 weer in op de professionalisering van leraren via de Amsterdamse lerarenbeurs, die deel uitmaakt van de lerarenagenda, en de Scholenbeurs voor schoolontwikkeling. Goed onderwijs begint immers met goede leraren. De beurzen zijn er voor alle leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, werkzaam in Amsterdam.
Lees verder...

VU neemt team Hoger Onderwijs over van Centrum voor Nascholing Amsterdam
18 december 2015
Het College van Bestuur van de VU heeft op 15 december definitief het besluit genomen om het team Hoger Onderwijs van het Centrum voor Nascholing Amsterdam (CNA) per 1 januari 2016 over te nemen. Lees verder...

Ga hier naar het volledige nieuwsoverzicht
 

Opleidingen en cursussen

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl