Home > Professionals
topbanner VU UCGB universitair centrum voor gedrag en bewegen

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (voorheen Onderwijscentrum-VU en EXPOSZ) biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het Onderwijs, de Zorg, Sport of Veiligheid.
Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen bij het centrum ook terecht voor (onderwijskundig) advies, toegepast onderzoek en coaching en begeleiding van medewerkers, teams en afdelingen.

Onze dienstverlening is ontwikkelingsgericht, evidence based en leidt tot duurzame gedragsverandering en verbetering van resultaten in de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten in de disciplines Bewegingswetenschappen, Pedagogiek en Onderwijskunde. Onze docenten, opleiders, coaches en adviseurs weten wat er leeft in de veranderende maatschappij en staan dicht bij de beroepspraktijk. Zij zijn vaak zelf uit de beroepspraktijk afkomstig of beschikken over expertise door praktijkgericht onderzoek.

Ga direct naar

Nieuws

VU neemt team Hoger Onderwijs over van Centrum voor Nascholing Amsterdam
18 december 2015
Het College van Bestuur van de VU heeft op 15 december definitief het besluit genomen om het team Hoger Onderwijs van het Centrum voor Nascholing Amsterdam (CNA) per 1 januari 2016 over te nemen. Lees verder...
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl