Home > Professionals
topbanner VU UCGB universitair centrum voor gedrag en bewegen

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (voorheen Onderwijscentrum-VU en EXPOSZ) biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het Onderwijs, de Zorg, Sport of Veiligheid.
Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen bij het centrum ook terecht voor (onderwijskundig) advies, toegepast onderzoek en coaching en begeleiding van medewerkers, teams en afdelingen.

Onze dienstverlening is ontwikkelingsgericht, evidence based en leidt tot duurzame gedragsverandering en verbetering van resultaten in de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten in de disciplines Bewegingswetenschappen, Pedagogiek en Onderwijskunde. Onze docenten, opleiders, coaches en adviseurs weten wat er leeft in de veranderende maatschappij en staan dicht bij de beroepspraktijk. Zij zijn vaak zelf uit de beroepspraktijk afkomstig of beschikken over expertise door praktijkgericht onderzoek.

Laatste nieuws

LEEC Studiemiddag op 26 januari 2017: differentiëren

woensdag 23 november 2016

LEEC studiedag logo afbeeldingOp donderdag 26 januari 2017 vindt de landelijke LEEC studiemiddag plaats, die wordt georganiseerd door het Landelijk Expertisecentrum Economie en Handel. Dit jaar staat de bijeenkomst geheel in het teken van differentiëren, van definitie tot en met de toepassing in de praktijk. Het belooft weer een inspirerende middag te worden! Lees verder...

Werkzaamheden in en rondom de Van der Boechorststraat

dinsdag 6 september 2016

boelelaanDe kruising bij VU-VUmc (De Boelelaan-Boechorststraat-Mahlerlaan) is vanaf maandag 29 augustus 2016 weer toegankelijk voor al het verkeer. De werkzaamheden aan het oostelijke deel van de De Boelelaan (noordelijke rijstrook tussen Beethovenstraat en Europaboulevard) kunnen echter de komende maanden voor verkeershinder zorgen in verband met verkeersomleidingen. Lees verder...empty
 
 
Ga hier naar het volledige nieuwsoverzicht
 

Opleidingen en cursussen

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl