Professionals

Topbanner_professionals_UCGB_home

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (UCGB, voorheen Onderwijscentrum-VU en EXPOSZ) biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het Onderwijs, de Zorg, Sport of Veiligheid.
Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen bij het centrum ook terecht voor (onderwijskundig) advies, toegepast onderzoek en coaching en begeleiding van medewerkers, teams en afdelingen.

Onze dienstverlening is ontwikkelingsgericht, evidence based en leidt tot duurzame gedragsverandering en verbetering van resultaten in de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten in de disciplines Bewegingswetenschappen, Pedagogiek en Onderwijskunde. Onze docenten, opleiders, coaches en adviseurs weten wat er leeft in de veranderende maatschappij en staan dicht bij de beroepspraktijk. Zij zijn vaak zelf uit de beroepspraktijk afkomstig of beschikken over expertise door praktijkgericht onderzoek. Voor meer informatie over het UCGB verwijzen wij u graag naar onze digitale factsheet (.pdf).

Laatste nieuws

HGZO congres op 22 en 23 maart 2018 - inschrijving geopend

Woensdag 11 oktober 2017

 nieuws hgzo congres 2018Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart 2018 vindt het HGZO Congres 2018 plaats. Dit tweedaagse congres staat in het teken van ICT: wat doen we ermee? ICT biedt veel kansen om het zorgonderwijs te verrijken of verbeteren, maar roept ook de nodige vragen op. In de workshoprondes kunt u zich op allerlei gebieden laten inspireren en gaat u aan de slag met innovaties, methoden en didactische tools die hun nut hebben bewezen in het (zorg)onderwijs. Lees verder >