Opleidingen

Bacheloropleidingen

Hier kun je alles vinden over de bacheloropleidingen Bewegingswetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Psychologie, en de Universitaire Pabo.

Masteropleidingen

Wil je een masteropleiding volgen aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen? Hier kun je alles vinden over deze opleidingen.

Research Masteropleidingen

The faculty offers four research master’s programmes in the field of Human Movement Sciences and Psychology.

Premaster programma's

Heb je een relevante HBO-bachelor of -master en wil je instromen in de master Pedagogische wetenschappen of Human Movement Sciences? Dan moet je mogelijk eerst een premaster volgen.

Minoren

Het eerste semester van het derde bachelorjaar start met de profileringsruimte. Je kunt een half jaar jouw studie naar eigen inzicht inrichten door het volgen van een minor.

Universitaire Lerarenopleiding (ULO)

Heb jij hart voor onderwijs? Zie jij het als een uitdaging om jonge mensen te begeleiden bij het verwerven van kennis en vaardigheden?

Opleidingen voor Professionals

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen biedt opleidingen en cursussen voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het onderwijs, de zorg of de sportsector.

Docentenopleidingen

Bij de VU kunt u terecht voor docentopleiding en professionalisering voor aankomende, startende en ervaren docenten(teams) in alle schoolsoorten.

Overig onderwijs

De faculteit biedt de mogelijkheid om bijvakken te volgen. Ook vind je hier informatie over verschillende soorten onderwijs.