Masterstudent onderwijspedagogiek Femke van der Wilt wint NVO scriptieprijs 2015

Prestigieuze prijs voor beste master scriptie in de richting algemene pedagogiek/onderwijskunde.

11-12-2015 | 10:10

Femke van der WiltFemke van der Wilt, masterstudent onderwijspedagogiek heeft de NVO scriptieprijs gewonnen. Op donderdagavond 10 december 2015 kreeg zij de prijs uitgereikt, waarna zij haar scripite kort toelichtte (zie foto onder). Femke is voor haar scriptie begeleid door Chiel van der Veen en Claudia van Kruistum van de afdeling Theoretische- en Onderwijspedagogiek. In de afgelopen jaren heeft de afdeling al een aantal keer de NVO scriptieprijs binnengehaald.

In 2014 ontving Femke al uit handen van minister Jet Bussemaker (OCW) de tweede prijs (eervolle vermelding) voor haar bachelor onderzoek tijdens de Student Research Conference. Dat onderzoek is inmiddels gepubliceerd als artikel in de European Early Childhood Education Research Journal. Femke is ook werkzaam aan de faculteit als juniordocent en tutor.

Ook Onderwijspedagogiek studeren? Klik hier voor meer informatie.

Femke van der Wilt_uitreiking