Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
27-02-2017

Waardevolle inzichten voor zorg aan thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers

Anna-Eva Prick evalueert in haar proefschrift de effecten van een thuisprogramma met beweging en ondersteuning voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger. Hoewel zij een bescheiden effect op aandacht vond bij mensen met dementie, levert de evaluatie van het thuisprogramma waardevolle inzichten op voor de zorg aan thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met haar bevindingen draagt zij bij aan de discussie over relevante ontwikkelingen in de ondersteuning van thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers zodat hun functioneren en welzijn verbetert en hen in staat stelt een waardig leven te leven.

Tijd: 11.45 uur Locatie: Aula
28-02-2017

Colloquium: The visual control of walking over complex terrain

Tijd: 16.00-17.00 uur Locatie: Vrije Universiteit, Medische Faculteit, MF G513
08-03-2017

Proefstuderen Psychologie

Kom Proefstuderen bij de VU! Je bent dan een ochtend te gast bij een opleiding en ontdekt of de opleiding bij je past. Na het Proefstuderen heb je een goede indruk van de opleiding en of deze aansluit bij jouw interesses en capaciteiten.

Locatie: Hoofdgebouw VU
09-03-2017

Voorlichtingsavond Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs

Heb je interesse in de Master Leraar VHO en wil je persoonlijk informatie ontvangen? Kom dan naar de voorlichtingsavond op 9 maart.

Tijd: 19:30-21:00 uur Locatie: VU Hoofdgebouw 2A-33
11-03-2017

Masterdag

Maak kennis met de masteropleidingen van de VU tijdens de Masterdag op zaterdag 11 maart 2017.

Locatie: Hoofdgebouw VU
13-03-2017

Meeloopdag Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs en Educatieve minor

Wil je een keer echt ondervinden hoe het is om les te geven? Kom dan een dagje meelopen.

Tijd: 8.30 uur Locatie: Hoofdgebouw VU 1G-08
14-03-2017

Voorlichtingsbijeenkomst Educatieve minor

Heb je de ambitie om in de toekomst voor de klas te staan? Volg dan de educatieve minor en behaal je lesbevoegdheid.

Tijd: 12:45-13:30 uur Locatie: W&N gebouw F654
15-03-2017

Proefstuderen Pedagogische wetenschappen/Universitaire Pabo

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Pedagogische wetenschappen of Universitaire Pabo aan de VU, maar weet je nog niet goed wat de studie inhoudt? Kom dan Proefstuderen Pedagogische wetenschappen/Universitaire Pabo.

Locatie: VU Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105