Panini: recepten voor gezond ouder worden

Prof. dr. dr. Andre Maier, Dr. Marijke Trappenburg, Dr. Carel Meskers

Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen

Flyer-PANINI

Geïnteresseerd in gezond ouder worden en de rol van beweging en voeding? Kom dan op maandag 1 oktober naar de gratis lezing PANINI: Recepten voor gezond ouder worden.

Physical Activity and Nutrition INfluences In ageing (PANINI) is een Europese onderzoeksgroep die zich richt op gezond ouder worden.

Over de lezing:

• Luister naar ervaren sprekers en leer meer over de rol van beweging en voeding bij veroudering.
  • Meet uw eigen vitaliteit en doe mee aan wetenschappelijk onderzoek. U ontvangt ook uw eigen resultaten!
  • Ontmoet de PANINI onderzoekers uit heel Europa en ontdek de huidige onderzoeksprojecten.
  • Ontdek wat PANINI u te bieden heeft: probeer tussendoortjes/snacks en leer hoe u simpele oefeningen in het dagelijks leven kunt doen.

Sprekers:
  • Prof. dr. dr. Andrea Maier
    Presenteert: "Verouder als een Rolls Royce"
  • Dr. Marijke Trappenburg
    Presenteert: "Eet u Fit!"
  • Dr. Carel Meskers
    Presenteert: "Hup in de Benen!"

Praktische informatie:

• Wanneer? Maandag 1 oktober 2018, 16.00 tot 19.30 uur.
  • Waar? Het Atrium, Medische Faculteit, Vrije Universiteit. Van der Boechorststraat 7, Amsterdam.
  • Vanaf de hoofdingang van de Medische Faculteit loopt u rechtdoor tot u niet verder kunt. Hier kunt u met de lift of trap naar de eerste etage. Dan loopt u de gang in en bevindt u zich voor het Atrium.
  • Belangrijk: download het toestemmingsformulier en de informatiebrief

U KUNT ZICH AANMELDEN VIA DEZE LINK

Let op: er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar.

Meer weten?
Bezoek de website www.birmingham.ac.uk